FLIGHTON ACADEMY – En ambition om att forma Sveriges framtid

Sedan barnsben har vi drömt om att kunna forma samt rusta upp Sveriges framtid. Flighton Academy är ett effektivt koncept som innebär att elever fritt kan välja bland de integrerade entreprenörer. En bokning med en entreprenör kan innebära att en grupp elever besöker företaget entreprenören ifråga driver alternativt att entreprenören kommer till klassrummet för föreläsning/undervisning.

För att vara med och påverka/forma Sveriges framtid se då till att #aktiveraflighton. Som kund på Flighton innebär inte bara en rank 1 på sökmotorerna utan när du aktiverarfligton har du möjligheten att mot arvode se dig själv och ditt företag figurera i klassrummen som inspiratör. Att se sitt företag utbilda elever är inte bara en kvalitetsstämpel i sig utan det är även ett tecken på att du lyckats med ditt företag.

 

Vårt koncept utbildningar via entreprenörer rustar på ett effektivt sätt sveriges framtid. Detta är ett gemensamt ansvar vi all bör ta.

För mer information läs

Flighton
Utbildning via entreprenörer 

NEDAN KAN DU GÖRA EN KOSTNADSFRI SEO-ANALYS AV DIN HEMSIDA
SEO-Byrå.nu – #LiftYourBrand

Vi är en SEO-Byrå som anser att det är viktigare nu än någonsin att investera i sökmotoroptimering. Framtidssäkra ditt företag redan idag.

Kontakta oss

Flighton AB
Ringvägen 100
118 60 Stockholm
Org: 559009-1889
Tel: 08-612 19 19

Flighton Webbyrå Stockholm - Sökmotoroptimering